Het was iets gek wat er is gebeurd. Ik geloofde niet wanneer we aanvielen dat we dit konden houden. Maar Froomey en Geraint Thomas ging mee ik zei ‘ we zijn te sterk, ze zullen ons nooit vangen ‘.
Vandaag wist iedereen het, er stond een serieuze wind, maar de echte gekke wind kwam pas in de laatste 15km. Er waren geen plannen voor het einde, we wisten dat we vooraan in positie moesten  blijven als het peloton  zou splitsen. Maar om tovertrekken vanop kop met geel en twee jongens zoals Bodnar & Thomas, je kan dit niet plannen, het gebeurde gewoon.
Vandaag ben ik zeer verbaasd en ook erg blij. Het was vaak gevaarlijk met een heleboel crashes en de wind was erg gevaarlijk. De laatste 12km was gewoon beslissend om goed vooraan te zitten. Dank aan Maciej Bodnar voor al het werk, en ook Chris Froome en Thomas we werkten goed samen om uit de greep van het peloton te blijven.